Vi satsar på en hållbar och miljövänlig tvätteknik.

När du lämnar din bil hos oss är det i trygga händer. Säker, hållbar och kostnadseffektiv ångtvättning.

Eco Dry Steam i Dalarna erbjuder dig en service inom bilrekond som ligger helt rätt i tiden. Vi använder oss av en resurssparande tvättmetod baserad på ångteknik. Det traditionella spillet med vatten är ett minne blott när vi tvättar din bil. Med endast 5 liter vatten klarar vi av att få din bil skinande ren och du bidrar därmed även till en hållbar bilskötsel. När vi startade upp vår verksamhet märkte vi att det saknades HÅLLBARA alternativ på biltvätt. Vi tror starkt på vårt koncept och är övertygade om att högtryckstvätt med ånga är här för att stanna.

Vårat mål är att ta bort transport och personalkostnader samt spill med vatten tillsamans gör vi stor skillnad.

Som företag är vi en flexibel aktör som i alla led försöker att anpassa oss till era behov och önskemål. Vi vänder oss främst till företag. För er som sätter värde på att era bilar ska ge ett proffsigt intryck. Vi sanerar även fläktsystemet och interiör, vilket är viktigt för att hålla din personal frisk och kry. För dig som önskar få en eller fler bilar tvättade på önskad plats är detta inget problem. På Eco Dry Steam är vi mobila och kan utföra jobbet efter dina personliga önskemål.

Miljö

Miljön har legat i fokus när vi bildade företaget Eco Dry Steam Dalarna AB
Vi lägger ut mattor runt bilen för att fånga upp eventuell avrinning och vi samlar upp all smutts från bilen i fiberdukar som sedan lämnas in på tvätt som är certifierad att ta hand om smutsen/oljan så att vi säkerställer våran miljöpolicy.

Ångtekniken förbrukar väldigt lite vatten, och där är vi stolta att ha möjlighet att spara på jordens resurser.

Alla produkter vi använder är ekologiskt nedbrytbara

Varför kallar vi oss miljövänliga?

Vatten har blivit ett hett ämne på senare år med torka som följd och foderbrist till kreatur mm, och att vi kan spara upp till 200 liter vatten per tvätt bara det är en jättevinst för miljön, sen att vi kommer till kunden som har stor fordonsflotta och slipper transporterna fram och tillbaka till tvättinrättningen så gör vi även där en stor vinst i att slippa utsläpp av avgaser.

Vårt mål är hållbarhet service och underhåll istället för förbrukning men vi nöjer oss inte där, att vara klimatsmart är vårat motto, men vi vill bli ännu bättre vi vill bli klimatpositiva i vårt arbete.